>
ImpliZiet
praktijk voor integrale zorg

Reflexzone Massage
 
Reflexzone massage werd zowel in India als in China zo’n 5000 jaar geleden al druk beoefend. Organen van de mens (en dus ook de orgaansystemen) kunnen worden behandeld door ergens anders op het lichaam druk uit te oefenen.
Die kennis is niet alleen bewaard gebleven maar zelfs midden vorige eeuw, hier in het westen, opnieuw ontdekt en verder uitgediept.

Het hele lichaam is ‘terug te vinden’ op de voeten, op de handen, de rug, de oren en het gezicht. Of volgens de oude wijsheid: ‘in het deel toont zich het geheel’.

Bij een reflexzone massage wordt, afhankelijk van de klacht of de hulpvraag, ofwel een stimulerende dan wel een rustgevende massage gegeven om, ook hier weer, het zelfgenezende vermogen van de mens te stimuleren en op die manier het lichaam weer in balans te laten komen.
 
Een professionele voetmassage voorafgegaan door een lekker voetbad is, na een periode van (extreme) drukte, weldadig en revitaliserend.
Het is de methode om bij te tanken.
 
 
Tarief:
afspraak van een uur
           € 60,=
afspraak van een half uur    € 30,=
 
Het tarief is bij mij bespreekbaar, omdat ik vind dat ieder mens de hulp moet krijgen die hij/zij nodig heeft. Andere betalingsafspraken zijn dus ook mogelijk.


Meer over reflexzone massage


 
contact


Webdesign: Beau